Voltaweg 29A 6101XK Echt
0475-781 781
06-51826450
coxaanhangwagens@gmail.com

Aanhangwagens Kopen Roermond

Aanhangwagens kopen Roermond

Al sinds lange tijd staat Cox aanhangwagens in de regio Roermond bekend als dé full-service leverancier van aanhangwagens en paardentrailers Wij beschikken niet alleen over een zeer breed assortiment maar voeren ook uitsluitend de beste merken. Zo kunt u bij ons in de regio Roermond een aanhangwagen van Hapert kopen. Dit merk bouwt de meest betrouwbare aanhangers in de gewichtsklasse tot 3.500 kg. Daarnaast heeft Cox Aanhangwagens ook diverse paardentrailers van het merk Humbaur – sirius en anssems te koop staan. Ook staan deze merken bekend om de hoge kwaliteit, stabiliteit en comfort.

COX AANHANGWAGENS ECHT LEVERT ALLE HAPERT AANHANGWAGENS

Mooren Machines is uw officiële dealer voor de regio Roermond en verkoopt dan ook alle aanhangwagens van HAPERT. Zoekt u een robuuste bakwagen of plateauwagen voor particulier gebruik? Of wilt u een duurzame kipper of autoambulance zakelijk inzetten? Of bent u juist van plan om een professionele gesloten aanhangwagen te kopen? Wat uw transportbehoefte ook is: binnen het assortiment van HAPERT vindt u gegarandeerd een aanhanger of trailer, die hier perfect op aansluit.

PROFITEER VAN DE BESTE AANHANGER ACTIES

Cox aanhangwagens heeft daarnaast ook regelmatig aantrekkelijke acties lopen. Dit betekent voor u dat u kunt profiteren van een flinke korting op uw aanhangwagen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de beste kortingsacties voor uiteenlopende HAPERT aanhangwagens. Maar ook voor een scherpe paardentrailer actie bent u bij ons aan het juiste adres! Loop gewoon eens een keer binnen in de showroom in Echt ( omgeving Roermond ) aanhangwagens kopen Roermond Wij informeren u graag over alle actuele acties op onze aanhangers en paardentrailers. 

Aanhangwagens kopen Roermond

Aanhangwagen Roermond
Aanhangwagen kopen Roermond
Aanhangwagen kopen Roermond