Voltaweg 29A 6101XK Echt
0475-781 781
06-51826450
coxaanhangwagens@gmail.com

Eduard

Eduard Aanhangwagens

Ben je op zoek naar een veilige en gebruiksvriendelijke aanhangwagen? Eduard biedt een breed assortiment aanhangwagens in diverse uitvoeringen. Zo hebben we ook voor jouw probleem een passende oplossing. Lees hier alles over de verschillende soorten aanhangwagens en maak je keuze.

Plateauwagens

Een plateauwagen is een aanhangwagen met de wielen onder de laadvloer, in plaats van ernaast zoals bij een bakwagen. Dit maakt de plateauwagen erg veelzijdig en goed te manoeuvreren. Bovendien is een plateauwagen hoger dan een bakwagen en is deze geschikt voor meerdere doeleinden. De plateauwagens in ons assortiment variëren van ongeremde enkelassers tot geremde drieassers. Met dit type aanhangwagen kun je alle kanten op.

Multitransporters

Multitransporters zijn als gewone aanhangwagen te gebruiken maar zijn ook geschikt als transporter voor voertuigen zoals auto’s of machines. Dankzij de oprijplaten plaats je diverse voertuigen en machines  gemakkelijk op de wagen. Onze multitransporters zijn voorzien van opberglades onder de laadvloer zodat je de oprijplaten altijd bij de hand hebt. De multitransporters in ons assortiment zijn verkrijgbaar is diverse afmetingen met lengtes tot 6 meter en een bruto laadvermogen tussen de 750 kg en 3500 kg.

Kippers

Kippers zijn aanhangwagens met een kiepbare laadvloer — ideaal voor het verplaatsen van losse lading zoals zand of grind. De kipper aanhangwagens van Eduard zijn verkrijgbaar met een handpomp of elektrische aansturing van de hydraulische pomp. Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een laadvloer die achterwaarts of zelfs driezijdig kan kiepen. Stel snel jouw kipper samen.

Autotransporters

De aanhangwagens van Eduard zijn zeer geschikt als autotransporter. Doordat de wielen van de aanhangwagen onder de laadvloer staan, kun je de volledige breedte van de laadvloer benutten voor het vervoer van een auto. Deze aanhangwagens zijn tevens voorzien van oprijplaten die je onder de laadvloer op kunt bergen. De autotransporters in ons assortiment zijn leverbaar in lengtes tot 6 meter en met een bruto laadvermogen tussen de 1000 kg en 3500 kg.

Machinetransporters

Machinetransporters zijn aanhangwagens met extra mogelijkheden om machines en andere voertuigen op te laden door gebruik te maken van een oprijklep en kiepsysteem. De oprijklep beslaat de hele breedte van de aanhangwagen, waardoor laden en lossen van machines en voertuigen zeer gemakkelijk wordt. Ook deze aanhangwagens zijn volledig te personaliseren naar jouw wensen.

Motortransporter

De aanhangwagens in ons assortiment zijn ook aan te passen tot motortransporters. Door een veilige motorsteun te monteren, is de aanhangwagen snel omgebouwd tot motortransporter. De aanhangwagen is voorzien van oprijplaten en kan bovendien eenvoudig omgebouwd worden tot gewone plateauwagen door de motorsteun te verwijderen. Super multifunctioneel!

Jouw eduard aanhanger kopen bij Cox aanhangwagens

De aanhangwagens van Eduard zijn stuk voor stuk naar wens te personaliseren. Zo bestel je gemakkelijk een aanhangwagen die geschikt is voor ieder transport.

Plateau aanhangwagen

Kipper aanhangwagen

Multitransporter aanhangwagen

Motortrailer

Autotransporter

Machinetransporter