Voltaweg 29A 6101XK Echt
0475-781 781
06-51826450
coxaanhangwagens@gmail.com

Hulco

De ijzersterke aanhangwagens van Hulco

Hulco Trailers produceert professionele aanhangwagens voor het transport van; bulkgoederen, vaste goederen, bouwmaterialen, voertuigen of machines. Er is een ruime keuze aan modellen en accessoires. De Hulco aanhangwagens voldoen aan de strengste eisen en zijn voorzien van een extreem sterk chassis en complete uitrusting.

Hulco terrax

Voor het transport van hoogwerkers, schaarliften, shovels en mobiele graafmachines is de Terrax tridem de ideale keuze. Dankzij de een , twee of drie assen is de wegligging nog beter en kan dagelijks ingezet worden met maximaal laadvermogen. De sterke lage laadvloer, robuuste oprijklep, de baksteun en de ruime bindmogelijkheden maakt de Terrax tot een professioneel stuk gereedschap.

Hulco carrax

De Carax tridem is een zeer robuste multitransporter die ook de grote SUV’s, Terreinwagens 4×4, bedrijfswagens en bestelauto’s kan vervoeren. Dankzij de twee of drie assen is de wegligging nog beter en kan dagelijks ingezet worden met maximaal laadvermogen. De Carax is leverbaar in 2 modellen in de gewichtsklassen van 3500 kg. en 2 modellen in 3000kg De stalen rijplaten zijn opgeborgen in de cassette onder de laadvloer.

Hulco medax

De Medax tandemas en drieas plateauwagens van Hulco zijn gemaakt voor zeer zwaar en intensief gebruik. U kunt kiezen uit maar liefst 24 verschillende uitvoeringen. Zo sluit het gewicht, afmetingen en aantal assen precies aan bij wat u zoekt.