Voltaweg 29A 6101XK Echt
0475-781 781
06-51826450
coxaanhangwagens@gmail.com

Kipper

Terug naar overzicht
Hapert COBALT LIMITED EDITION
Verkoopprijs€ 4.200,- (ex. btw)
Conditie Nieuw
Datum 1e toelating Nee
Type Kipper
Kleur Grijszwart
Geremd Ja
Stekker 13-polig
Materiaal borden/wanden Aluminium

Mediapresentaties

Omschrijving

Hapert Cobalt Limited edition

Nu tijdelijk leverbaar met de limtited antraciet donkergrijze borden
in zowel de Plateauwagen als ze Kieper

nu al leverbaar Vanaf : 4200 ex btw

Leverbaar in de maten : 305x160 / 305x180 / 335x180 / 335x200 / 405x180 / 405x200 cm

zolang de voorraad strekt !!!

voor meer info graag telefonisch contact opnemen

Nu tijdelijk leverbaar in de nieuwe
Wie kent ze niet, de Hapert Cobalt, Hapert Azure , Hapert Sapphire en de Hapert Indigo? Modellen die hun goede naam bewezen hebben en waar de vraag altijd groot naar is. En dat is ook niet voor niets, want Hapert ontwikkelt naar eigen zeggen de allersterkste en meest robuuste aanhangers van Europa. Uitermate geschikt voor veeleisende ondernemers en particulieren en gemaakt om elke klus te klaren. Hapert is dan ook marktleider in de Benelux op het gebied van lichte aanhangers.

We benoemen graag enkele voordelen van Hapert aanhangwagens. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, ze zijn modulair opgebouwd waardoor ieder basismodel naar wens uit te breiden is met diverse opties, ze zijn multifunctioneel inzetbaar en ze zijn door een beproefde lastechnologie het meest duurzaam van Europa. Dat zijn niet de minste voordelen! En omdat Hapert voortdurend innoveert, worden Hapert aanhangwagens limburg alleen maar beter!

alle genoemde prijzen zijn ex btw

Cox Aanhangwagens Echt
Voltaweg 29A
6101BN Echt
Tel: 06 51 82 64 50
ALTIJD EVEN BELLEN VOORDAT U ONZE KANT OP KOMT.


oude trailer/aanhangwagen inruilen? Geen probleem!

wij zijn niet verantwoord voor spel of druk fouten

trefwoorden:
Bakwagen - Bagagewagen - Plateauwagen - Autoambulance - Gesloten aanhangwagen - Machinetransporter - Autotransporter - Motortrailer - Koetstrailer - Huifaanhangwagen - Multitransporter - aanhangwagen Hapert, eduard, saris, anssems, vlemmix, Henra, Ifor Williams, Hulco, Brain James, Weytens, Rova, Humbaur, Proline, Atec plateauwagens machinetransporters gesloten bakwagens, bakwagens,multi-transporters, kipper, enkelasser.
Motortrailer - Koetstrailer - Multitransporter - Quadaanhangwagen - Buggyaanhangwagen

Garanties

BOVAG Garantie

Deze trailer is voorzien van BOVAG garantie

Aanbieder gegevens

Cox Aanhangwagens
Voltaweg 29
6101 XK Echt

Kippers

Kippers zijn bakwagens of plateauwagens voorzien van een hydraulisch of mechanisch kantelmechanisme. Een kipper is daarom veelzijdig in gebruik. Kippers zijn geschikt voor het laden, vervoeren en lossen van bouw- en tuinmaterialen. Dit type aanhangwagen maakt het mogelijk om losse materialen te vervoeren zoals grind, zand, puin en tuinafval. Dankzij het kipmechanisme kunt u deze materialen lossen zonder deze uit de laadbak te hoeven spitten.

Bij Cox Aanhangwagens kunt u terecht voor uiteenlopende typen kippers. Zowel achterwaarts als driezijdig kiepende kippers staan bij ons op voorraad. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd contact opnemen met ons
Bij ons al leverbaar vanaf :
ongeremd kieper al vanaf 1795 ex btw
geremde kiepers : prijs op aanvraag

Aanvraag